Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan 1930-luvun Jyväskylään ja sen kulttuurielämään!

Tällä omatoimisella kulttuurikierroksella pääset tutustumaan 1930-luvun historialliseen Jyväskylään ja sen kulttuurielämään kymmenellä eri teemaisella rastilla, joilla tuodaan esiin Jyväskylän arkkitehtuuria, musiikkia, teatteria, elokuvaa ja urheilua sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

Jokaisen rastin kohdalle on sijoitettu QR-koodi, jonka skannaamalla saat avattua matkapuhelimellasi tai tabletillasi infotekstin kyseisestä kohteesta. Historiallisten faktojen lisäksi rastit sisältävät vanhoja kuvia sekä musiikkia. Rastilla saat myös vihjeen seuraavalle rastille. Kierros lähtee liikkeelle Suomalaiselta musiikkikampukselta Gradian toimipisteen pääoven vieressä olevassa lasivitriinistä osoitteessa Pitkäkatu 19–21.

Reitille kannattaa lähteä reippaassa ulkoiluhengessä, ja se sopii niin yksin kulkeville kuin pienessä ryhmässä kierrettäväksi. Kierros on tarkoitettu kaikille Jyväskylän historiasta ja kulttuurielämästä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Koko kierrokseen kannattaa varata aikaa noin kaksi tuntia. Reitti on kierrettävissä Uponneen kaupungin ensi-iltaesitykseen asti helmikuussa 2021.

Lisätietoja
Mikael Minkkinen
Tuottaja, Suomalainen musiikkikampus
mikael.minkkinen@edufutura.fi
040 836 8912

Kaikki tapahtumat

  • Aika 1.9.2020 klo 00:00 - 28.2.2021 klo 00:00
  • Paikka Jyväskylä
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma