Kuvanäkymä

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennus on valmistunut

Jyväskylässä Pitkäkadulla sijaitseva Musiikkikampuksen rakennus sai 2021 valmistuneessa laajennuksessa kaksi lisäosaa. Laajennus mahdollistaa modernit opetustilat, uusitun audio- ja valotekniikan sekä uuden, 200 henkilön konserttisalin. Uudet tilat tukevat Suomalaisen musiikkikampuksen asemaa johtavana musiikin ja soveltavan taiteen kehittämisyhteisönä.

Laajennuksen jälkeen Suomalaisen musiikkikampuksen Pitkäkadun toiminnot siirtyivät saman katon alle. Musiikkikampuksen toimintaa on Pitkäkadun lisäksi myös Jyväskylän yliopiston musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksella ja opettajankoulutuslaitoksella sekä Gradian Schildtin lukiossa.

Rakennuttaja on Jyväskylän kaupungin omistama kiinteistöyhtiö Education Facilities Oy. Päävuokralaisena toimii Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, joka hallinnoi tiloja. Pääurakoitsija on SRV Rakennus Oy. Rakennuttajatehtävistä vastaa INMECO Oy Rakennuskonsultit. Muita suunnittelijoita ovat mm. Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy sekä akustiikasta vastaava Akukon Oy.

Suomalainen musiikkikampus

Pitkäkatu 18-22 &
Seminaarinkatu 15
Jyväskylä