Uutiset

FM Mikael Minkkinen on nimitetty EduFuturan tuottajaksi. Hän on toiminut EduFuturan ma. tuottajana helmikuusta lähtien ja sitä ennen monipuolisissa tehtävissä Suomalaisella musiikkikampuksella ja kansainvälisen EduFutura Forum -konferenssin järjestelyissä.

Mikael on valmistunut Jyväskylän yliopiston musiikkitieteiden opiskelusta filosofian maisteriksi.

EduFutura Jyväskylän tuottajan toimenkuvaan kuuluu EduFuturan tuotantojen suunnittelu, tuotantojen ja niihin liittyvien opiskelijaprojektien asiantuntijana toimiminen, viestintä sekä monipuolinen sisällöntuotanto eri yhteistyökumppanien kanssa. Työn erityinen painopiste on Suomalaisen musiikkikampuksen taide- ja tiedetapahtumien tuotantojen tukeminen.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä motivoituneiden opiskelijoiden ja taitavien opettajien kanssa Suomalaisella musiikkikampuksella. Erityisesti parhaillaan käynnissä oleva monialainen Uponnut kaupunki -projekti tarjoaa hyvän mahdollisuuden koota yhteen eri alojen osaajia ja päästä aitiopaikalta kokemaan, millaisia mahdollisuuksia EduFutura-yhteistyö tarjoaa”, Mikael sanoo.

Tuottajan tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Kaikkia EduFuturan yhteisiä työtehtäviä tarkastellaan strategiakauden vaihtuessa.

Hienoa Miksu, kun jatkat mukana EduFutura-tiimissä!

Lisätietoja

Koulutuksen kehittämispäällikkö, Suomalaisen musiikkikampuksen johtaja Hannu Ikonen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, puh. 040 528 3762, hannu.ikonen@jamk.fi

Tuottaja Mikael Minkkinen, EduFutura Jyväskylä, puh. 040 836 8912, mikael.minkkinen@jamk.fi